Om ni är intresserade av hundrastning så ingår det ett gratis kundbesök där jag kommer hem till er. Jag besvarar eventuella frågor,träffar  hunden och ni får en uppfattning om vem jag är. Har ni bestämt er för tjänsten så skrivs det på papper på bland annat, avtal,nyckelkvittens och kontaktuppgifter och även kort information om hunden.

Promenad/rastning

Hundrastning innebär att hunden får komma ut på en 40minuters promenad på den tiden som ni önskar. Jag hämtar hunden hemma hos er,genom nyckelkvittensen kan ni på ett säkert sätt lämna ut nyckeln och jag behåller nyckeln så länge tjänsten önskas.  Ni står för att hunden har bra och säker utrustning. Detta kan vara halsband,sele och koppel,jag vill inte ha flexikoppel om hunden rastas i grupp tillsammans med andra hundar. Avföringspåsar ska finnas på plats och även om hunden behöver täcke eller liknande.

Hunden/hundarna kommer alltid att vara kopplade och under promenaderna svarar jag inte i telefonen då jag är fokuserad på hundarna. Skicka hellre ett sms eller ring senare på eftermiddagen.

Aktivering på promenaden

På promenaden hittar jag på olika aktiveringar,detta kan bland annat vara lättare spår genom att hunden får leta efter godsaker som ligger gömda i mossa,under stenar och i träd. Det kan även vara att  hunden får hoppa upp på olika föremål som finns runt om(ex. stenar,bänkar,träd osv.)  Ibland busar vi och kanske tar en springrunda.

Löptik

Löper hunden och jag rastar den tillsammans med andra så kommer den att gå promenad själv under perioden. Detta gör jag för att undvika stress hos både din och de andra hundarna.

Promenaden är slut

När promenaden är slut lämnas hunden hemma,hunden blir avtorkad så det är bra om det finns en handduk framme. Jag kollar även över vatten och ev matskål och fyller på vid behov och om mat önskas. Ibland lämnas det en lapp där det står vad vi har gjort men skulle man önska att få det regelbundet så är det bra att säga till om det. Bilder och ibland information om promenaderna läggs upp här och-eller på företagets Facebooksida.

bild(4)