Jag som driver detta företag heter Angelica Wallin och min vision med detta är att se till så att hundarna både får mental och fysisk stimulans under promenaden. Jag lägger stor vikt på att ni som hundägare ska känna en trygghet och tillit till mig som hundrastare, för en säker och långsiktig relation. Är utbildad djurvårdare med inriktning djursjukvård, arbeta och tävla med hund. Jag vidareutbildade mig inom djursjukvården och läste avancerad hundsjukvård genom Canis Academy i 2 år.

Under mina skolår växte mitt intresse att jobba professionellt med hundar. Är mycket intresserad av hundpsykologi och använder mig utav detta i bland annat träning med min egna hund. Jag har en Finsk lapphundstik sedan fem år tilbaka som heter Kessie. Vi tycker om att gå långa promenader och vi tränar spår, sök och lydnad.

Jag har erfarenhet av många olika hundraser, allt i från chihuahua till engelsk staffordshire bullterrier och schäfer.Har föreläst om ”Hundens sommarplågor” på brukshundklubben och har även varit på engelska föreläsningar, -Packleader  och -Trust your instinct.dscjnytt54353453131101_2727